Esteu aquí

Jornada sobre Smart City. Les Ciutats del futur

Dates: 
Dimecres, 21 de juny de 2017
Horari: 
17 hores
Lloc: 
Escola P. S. d'Edificació de Barcelona Av. Doctor Marañón, 44-50. de Barcelona
Preu: 
gratuït. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Organitza: 
Col. Enginyeria Geomàtica i Topogràfica - Col. Aparelladors i Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona

El proper dimecres 21 de juny a partir de les 17 hores participa a la jornada "Smart City. Les ciutats del futur." Una activitat gratuïta dirigida a estudiants, professors i professionals del sector.

Les Smart Cities o ciutats intel·ligents es descriuen com aquelles ciutats que mitjançant l'aplicació de noves tecnologies de la informació i de la comunicació milloren de forma substancial la qualitat de vida dels ciutadans que les ocupen.

Aquesta millora ha d'englobar tots els aspectes que afecten les persones que poblen les nostres ciutats millorant aspectes com la seguretat, la salubritat, l'accessibilitat i la confortabilitat dels elements i els serveis que la composen, en definitiva, crear ciutats que ofereixin als ciutadans serveis públics d'alta qualitat que garanteixin les seves necessitats en tot moment d'una manera immediata i àgil.

Les ponències ens parlaran de com les noves tecnologies estan modificant la configuració dels nostres edificis i habitatges, integrant en la vida quotidiana dels nostres ciutadans, grans fluxos d'informació que ens han de permetre millorar la vida dels mateixos.

La jornada presentarà les últimes novetats en ciutats intel·ligents i mostrarà exemples d'èxit que s'estan realitzant en ciutats del nostre entorn proper. Presentarem la importància dels fluxos d'informació oberts "Open Data" per aconseguir el propòsit marcat, i obtenir les prestacions que ens demanen els ciutadans. 

Interessats cal que confirmeu l’assistència enviant un e-mail a: catalunya@coet-top.org