Esteu aquí

Ofertes de rènting de vehicles gràcies al conveni CETOP-BS

Els cotxes ecològics arriben a una meta molt preuada, transportar-nos sense afectar el medi ambient. Arribar fins aquí ha costat molt, però perquè aquests cotxes, les tecnologies dels quals aconsegueixen el somni de les zero emissions, arribin a formar part del nostre paisatge de forma generalitzada, encara queda molt camí. Una cosa és clara, el futur dels cotxes és i ha de ser ecològic.

Per això amb el servei d’AutoRenting de Banc Sabadell ens comprometem amb el medi ambient i escollim per al nostre catàleg cotxes eficients i responsables amb l’entorn perquè els nostres clients puguin conduir amb la tranquil·litat afegida d’estar fent les coses com cal. Tres de cada quatre vehicles de la nostra flota emeten CO2 per sota dels 120 g i som l’única companyia amb un espai permanent dedicat a vehicles ecològics.

Adjuntem la nova selecció d’ofertes, per al tercer trimestre, de vehicles que podran adquirir mitjançant el rènting de vehicles.

El rènting de vehicles consisteix en el fet de poder gaudir d’un vehicle a mitjà termini a canvi d’una quota mensual que inclou tot el que cal per poder-lo fer servir (excepte el combustible). En funció del termini i el quilometratge que vulgui, es calcula una quota fixa que dona dret a utilitzar el vehicle que triï amb tot inclòs.

En acabar el contracte, vostè tria. Uns mesos abans del venciment, contactarem amb vostè per saber si vol substituir el vehicle per una altre de nou o adquirir el vehicle que està utilitzant actualment.

Disposem d’un ventall d’ofertes que engloba tots els segments del mercat (vehicle urbà, compacte, berlina, tot terreny, furgoneta industrial…) i que pot trobar a l’espai AutoRenting del nostre web: www.bancsabadell.com. Gaudeixi del seu vehicle des de 215 euros al mes  amb tot inclòs.

Per a més informació o assessorament financer, es pot adreçar a qualsevol oficina de Banc Sabadell o contactar-hi trucant al 902 120 504 o mitjançant l’adreça electrònica bsautorenting@bancsabadell.com.

Catàleg de vehicles

Paraules clau: