Esteu aquí

ESTABILITAT DE TALUSSOS EN ROCA

Dates: 
20 i 27 de setembre de 2017
Horari: 
De 9:30 a 13:30 hores
Preu: 
80€
Organitza: 
El Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears

El Col·legi d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears ha preparat per l'inici del nou curs laboral una formació en ESTABILITAT DE TALUSSOS EN ROCA.

Aquesta acció formativa s'ha dividit en 2 mòduls:

  • 20/09/2017 Mòdul pràctic de presa de dades en la pedrera Asland Lafarge del Garraf. (Adreça pedrera mòdul I: Pedrera Asland Lafarge de Garraf, Carretera C‐31 entre Castelldefels i Sitges.)
  • 27/09/2017 Mòdul teòric d'anàlisi i tractament de dades a SALAMINA.(Adreça aula mòdul II. SALAMINA. Avinguda de Roma 107 entresòl 1.)

Els estudis d’estabilitat de talussos prenen gran importància en l’actuació de qualsevol obra sobre el territori, i en particular sobre les explotacions mineres a cel obert.

En l’actualitat es disposen de molts programes informàtics i eines de càlcul que faciliten la realització dels estudis d’estabilitat de talussos.

Per al bon disseny dels talussos, és imprescindible que les dades que fem servir siguin realment representatives del massís rocós que volem modelitzar. Per molt sofisticada que sigui l’eina que disposem, no obtindrem bons resultats si les dades que fem servir no són realment representatives del massís rocós que volem modelitzar.

Aquest mòdul eminentment pràctic es centra en la presa de mesures al camp de les dades necessàries per a la posterior realització d’un estudi d’estabilitat de talussos, objectiu que es cobrirà en un mòdul posterior.

Nombre màxim de places: 15 persones