convocatòria

Convocatòria de llocs de treball del Departament de Territori i Sostenibilitat

El passat 15 de maig, el degà del CETOP, Sr. Xavier Font, es va reunir amb el Conseller Rull i amb el Sr. Ricard Font i Hereu, vicepresident d’Infraestructures, per exposar les diferents problemàtiques del CETOP envers els plecs de bases, les licitacions de contractes i les convocatòries de llocs de treball, generades per la no contemplació de la nova titulació de grau. El Conseller es va comprometre a donar una resposta.

Convocatòria de places al programa Consolida’t d’ajuda als autònoms

El programa Consolida’t”, endegat pel del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, permet a persones treballadores autònomes gaudir d’un itinerari complet de formació i d’assessorament personalitzat i gratuït durant l’any 2016.

El programa es basa en sessions individuals i col·lectives durant 10 mesos, on els participants rebran formació en gestió empresarial i un assessorament personalitzat, amb l’objectiu d’enfortir, millorar i consolidar el seu negoci o de reinventar-lo amb l’elaboració d’un pla d’acció. Les places són molt limitades.

Convocatòria El Cercle d'Infraestructures novembre 2015

BARCELONA

Mercè Conesa
Presidenta de la Diputació de Barcelona

Lloc: WTC Barcelona (Moll de Barcelona s/n, Ed. Est, 1ª planta)

Dia i hora: 3 de novembre de 2015, de 8:45 a 10:15 hores

 

MANRESA

La xarxa ferroviària del Bages i el Corredor Mediterrani

  • Xavier Corrons, Logistics Manager d’ICL Iberia
  • Salvador Soler, director de S3 Enginyeria

Lloc: Cambra de Comerç de Manresa (Muralla del Carme 17-23)

Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat

Us informem que l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2015.

Enguany, el calendari de la convocatòria s’ha avançat, amb l’objectiu que els sol·licitants rebin els ajuts el més aviat possible. Per això, aquest any el període de presentació de sol•licituds per a la convocatòria 2015 estarà comprès entre els dies 29 de novembre i 18 de desembre de 2014.

Subscriure a RSS - convocatòria