tècniques de venda

Tècniques de venda i formació de venedors/es (40 hores)

Dates: 
del 6 de setembre al 2 d’octubre de 2017
Horari: 
dilluns, dimecres i divendres de 16h-20h
Lloc: 
Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (C. Casp, 130 – 08013 Barcelona)

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya hem tingut accés a diferents cursos subvencionats per als nostres col·legiats/des. Aquests cursos estan destinats a treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es i persones en situació d’atur.

El nombre de places és limitada, per aquest motiu és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la pre-inscripció al curs per mail a catalunya@cetop.cat

Tècniques de venda i formació de venedors (40 hores)

Dates: 
Dilluns, Dimecres i Divendres del 2 al 25 de Maig. (Excepte 16 de Maig) - Dies lectius: 2,4,6,9,11,13,16,18,20,23 de Maig
Horari: 
16:00-20:00 hores
Lloc: 
Col•legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona. C/ Casp, nº. 130 (08013 Barcelona)

A través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya ha tingut accés a diferents places de cursos  subvencionats per als nostres col·legiats. Aquests cursos estan destinats a treballadors adscrits al Règim General, autònoms i persones en situació d'atur.

Atès que el nombre de places és limitat, és REQUISIT IMPRESCINDIBLE fer la preinscripció al curs a través del correu catalunya@cetop.cat indicant a l'ASSUMPTE el nom del curs.

Enginyer comercial. Tècniques de venda

Dates: 
El 8 de febrer de 2016
Horari: 
De 9 a 18 h (inclou dinar)
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 37 2n
Preu: 
Col·legiat / Associat: 205 euros, General: 350

Aquest curs permetrà conèixer com hem de gestionar l'expertesa tècnica per tal de transformar-la en els objectius de l'àrea comercial d'una empresa.
En primer lloc, es definiran les funcions que ha de desenvolupar un Enginyer Comercial en el marc d'una companyia, per tal de vendre els projectes, productes o serveis. A partir d'aquesta base es transmetrà com hem d'interpretar les necessitats dels nostres clients per aconseguir preparar una oferta, entregar-la, fer el seguiment d'aquesta i assolir, després de la negociació, l'adjudicació d'allò que venem.

Subscriure a RSS - tècniques de venda