AQPE

Signatura del conveni d’homologació entre el Professional Engineer de AQPE i Chartered Engineer de KIVI

 

El passat 12 de març, AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) i KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, Reial Institut d'Enginyers dels Països Baixos) van signar un conveni de reconeixement mutu que facilitarà la internacionalització dels enginyers certificats per AQPE com a Professional Engineer.

1st International Forum on Professional Engineering

Dates: 
26/05/2017
Horari: 
de 08:30 - 14:00
Lloc: 
Seu del CECCP C/ Els Vergos 16 de Barcelona
Preu: 
gratuït

El proper 26 de maig tindrà lloc el 1st International Forum on Professional Engineering a Barcelona, el primer Fòrum internacional de la Certificació Professional dels enginyers, amb la participació de Katy Turff, Head of professional Standards de l’Engineering Council del Regne Unit; Thierry Roux, Vice-Président National des Ingénieurs Professionnels de France; Daniel Sander, CEO d’Ingenieurkammer Baden-Württemberg, d’Alemanya; Stéfano Calzolari, President de l’Agenzia Nazionale per la Certificazione delle competenze degli Ingegneri d’Italia; Juan Záforas, Secretari General de l’Asociación

AQPE i Goethe-Institut firmen un conveni de col·laboració

El passat 28 de febrer l'Agència de Qualificació dels Professionals de l'Enginyeria (AQPE) i Goethe-Institut de Barcelona, van signar un conveni de col·laboració.

La senyora Judith Maiworrn, directora del Goethe-Institut Barcelona i el Sr. Francesc Gonzalez Navarro, en nom i representació de la Fundació Privada de l'AQPE (de la que forma part el CETOP),  han signat un conveni de col·laboració mútua per dur a terme activitats relacionades amb l'idioma alemany i per col·laborar en esdeveniments culturals i informatius.

Com pot, la certificació AQPE, ajudar-te a trobar la feina que t'interessa?

La selecció de persones està canviant i la recerca del talent va enfocada, cada cop més, a competències, que és el que certifica l'AQPE seguint la ISO 17024.

La Certificació Professional et diferencia i posa en valor, també, tota la teva experiència professional que per tercers queda contrastada facilitant-los la feina de verificació de les evidències documentals.

Vols ser MEMBER de l’AQPE? Sense cost fins el 31/12/ 2015!!!

AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) ofereix als professionals de la enginyeria, la possibilitat de fer-se MEMBER sense cap cost, si es sol·licita abans del 31 de desembre de 2015.

El certificat PEQ (Profesional Engineer), que expedeix l’AQPE, i que pots tramitar i obtenir més endavant, avala el nostre nivell competencial en un determinat àmbit, a diferència i com complement de les titulacions universitàries que acrediten la nostra formació i que ens habilita per exercir la professió.

Nou document de presentació de l'AQPE

El CETOP és patró de la AQPE, que és una Fundació integrada per Col·legis i Associacions Professionals que té com a objectius la certificació dels professionals de l'enginyeria en funció dels coneixements acreditats i l'experiència professional en les diferents especialitats (àmbits d'actuació), segons procediments de certificació objectius i estandarditzats; i la promoció de la convergència internacional, principalment europea, dels sistemes de qualificació utilitzats i del seu reconeixement mutu.

Subscriure a RSS - AQPE