AQPE

Prestigi Internacional dels Professional Engineers - AQPE

Logo AQPE

Fruit dels acords que signem amb diferents entitats europees, estem aconseguint crear una nova realitat que reconeix la certificació dels Professional Engineer i que servirà per impulsar la mobilitat professional dels enginyers i enginyeres per països d'Europa.

Vols saber quins països tenen reconeguda la nostra certificació PE? Consulta la informació!

[AQPE] Webinar - Forma parte de los Professional Engineer!

4 de octubre, de 17h a 17:45h, Te contamos qué tienes que hacer para convertirte en un Ingeniero experto acreditado

Francesc González, el director de la AQPE y reconocido en el ámbito del desarrollo profesional de equipos de ingeniería, te contará todo lo que tienes que hacer para acreditar tu experiencia profesional y empezar a formar parte de la comunidad internacional de Professional Engineers.

Conocerás como puedes:

AQPE participa en el 2º International Forum on Professional Engineering

 

 

El pasado día 8 de junio se celebró en La Escuela de Aviación Civil de Toulouse el 2º Fórum Internacional Professional Engineer.

En esta ocasión fueron los ingenieros franceses quienes tomaron el relevo de España organizando una reunión a la que asistieron AQPE y AIPE, la asociación de Ingenieros Holandesa KIVI así como representantes Alemanes e Italianos.

Signatura del conveni d’homologació entre el Professional Engineer de AQPE i Chartered Engineer de KIVI

 

El passat 12 de març, AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) i KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, Reial Institut d'Enginyers dels Països Baixos) van signar un conveni de reconeixement mutu que facilitarà la internacionalització dels enginyers certificats per AQPE com a Professional Engineer.

1st International Forum on Professional Engineering

Dates: 
26/05/2017
Horari: 
de 08:30 - 14:00
Lloc: 
Seu del CECCP C/ Els Vergos 16 de Barcelona
Preu: 
gratuït

El proper 26 de maig tindrà lloc el 1st International Forum on Professional Engineering a Barcelona, el primer Fòrum internacional de la Certificació Professional dels enginyers, amb la participació de Katy Turff, Head of professional Standards de l’Engineering Council del Regne Unit; Thierry Roux, Vice-Président National des Ingénieurs Professionnels de France; Daniel Sander, CEO d’Ingenieurkammer Baden-Württemberg, d’Alemanya; Stéfano Calzolari, President de l’Agenzia Nazionale per la Certificazione delle competenze degli Ingegneri d’Italia; Juan Záforas, Secretari General de l’Asociación

AQPE i Goethe-Institut firmen un conveni de col·laboració

El passat 28 de febrer l'Agència de Qualificació dels Professionals de l'Enginyeria (AQPE) i Goethe-Institut de Barcelona, van signar un conveni de col·laboració.

La senyora Judith Maiworrn, directora del Goethe-Institut Barcelona i el Sr. Francesc Gonzalez Navarro, en nom i representació de la Fundació Privada de l'AQPE (de la que forma part el CETOP),  han signat un conveni de col·laboració mútua per dur a terme activitats relacionades amb l'idioma alemany i per col·laborar en esdeveniments culturals i informatius.

Pàgines

Subscriure a RSS - AQPE