Informe de la Junta Electoral del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

Els resultats provisionals de les Eleccions a càrrecs de la Junta de Govern del Col·legi celebrades el 25 de juliol de 2018, és el següent:

Save the date! 25-26 d'octubre de 2018

AFECI es una entidad sin ánimo de lucro cuyo esfuerzo principal consiste en promover los aspectos técnicos y preventivos relacionados con el diseño, implantación y uso de sistemas de encofrados y cimbras.

Cada vegada hi ha més ofertes de feina per treballar als Ajuntaments Catalans. Molts de vosaltres us poseu en contacte amb el Col·legi per saber si tenim els temaris preparats.

El passat dissabte 30 de juny va tenir lloc a Las Palmas de Gran Canaria l’Assemblea General del CITOPIC.

Aquesta Assemblea se celebra bianualment i va comptar amb una assistència de 170 col·legiats i 3.000 vots delegats.

Nou Reglament General de Protecció de Dades.

No pots venir personalment a col·legiar-te? Cap problema, pots fer-ho de forma online en el següent enllaç.

 

 

El pasado día 8 de junio se celebró en La Escuela de Aviación Civil de Toulouse el 2º Fórum Internacional Professional Engineer.

El passat dia 4 de maig es va renovar el conveni de col·laboració entre el Col·legi i BBConstrumat per a l’organització del IV Congrés d’Enginyeria Municipal.

O
O
O
O
O
O
O
O
O

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed