Cursos d'Adaptació al Grau - Màsters Universitaris

Per a fomentar la formació continuada dels col·legiats, el CETOP ha signat convenis amb diferents entitats per a oferir la inscripció a Cursos d'Adaptació al Grau i Màsters en condicions avantatjoses.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i la Universidad Católica de Múrcia han establert un conveni per a la realització del Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil i el Máster d'Enginyeria Ambiental. A més el conveni contempla un descompte del 10% sobre l'import acadèmic de la matrícula dels professionals col·legiats al CETOP i la possibilitat de formar grups d'alumnes per impartir les tutories presencials a Barcelona, els divendres o dijous  per la tarda  (sempre que hi hagi com a mínim 20 inscrits).

El CETOP també ha establert un conveni amb la Universidad Europea de Madrid pel qual els col·legiats poden disposar d'unes condicions econòmiques especials pel programa: Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil per a Enginyers Tècnics d'Obres Públiques. A més d'obtenir un 10% de descompte a tots els programes de Grau i Postgrau que la UEM ofereix.