Esteu aquí

ACC1Ó

La Comissió d’Internacional del CETOP es va reunir el passat dimarts 8 de novembre amb representants de la Agència ACC1Ó depenent del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta agència té per objecte donar suport a la competitivitat de l’empresa catalana i, en particular, al foment de la internacionalització. ACC1Ó compta amb un equip central a Barcelona així com diferents delegacions a Catalunya i una xarxa de 34 oficines de representació arreu del món (Centres de Promoció de Negocis).

Els serveis que ofereix son molt variats, orientats al acompanyament i assessorament a les empreses en temes com la internacionalització, les inversions, etc. També realitza tasques d'assessorament per l'emprenedoria empresarial, mitjançant cursos i seminaris.

Si esteu interessats, podeu trobar més informació sobre els serveis que ofereix ACC1Ó a la pàgina web de l’agència així com informació específica en ajuts per a la internacionalització d’empreses i entitats fent clic aquí.