Esteu aquí

Assemblea Extraordinària i Ordinària del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

El proper dia 29 de març tindrà lloc l’Assemblea Extraordinària del Col.legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya (CETOP)

Durant aquests darrers mesos us hem estat informant de la situació econòmica en la que ens trobem i en aquest acte es presentarà la nova proposta de finançament del nostre Col·legi.

En finalitzar l'Assemblea Extraordinària, se celebrarà l'Assemblea General Ordinària.

La teva participació és molt important i volem comptar amb la teva presencia. Si no pots venir, delega el teu vot per fer sentir la teva veu.

Xavier Font i Mach

Degà del CETOP


D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya.
L’Assemblea tindrà lloc, a la sala d’actes del Col·legi d’Agents Comercials, carrer Casp núm. 130 de Barcelona, el dia 29 DE MARÇ (DISSABTE) a les 10.00 h en 1a convocatòria i a les 10.30 h. en 2a convocatòria.


D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya.
L’Assemblea tindrà lloc, a la sala d’actes del Col·legi d’Agents Comercials, el dia 29 DE MARÇ (DISSABTE) a les 12.00 h en 1a convocatòria i a les 12.30 h. en 2a convocatòria.

 

ORDRE DEL DIA I DELEGACIÓ DE VOT

 

Properament a  l'àrea restringida de la nostra antiga web  trobareu la documentació d'ambdues Assemblees