Per inscriure't en aquest servei cal que primer t'identifiquis a la web

Identifica't

Esteu aquí

elmeu@cetop.cat

El CETOP t'ofereix el mail corporatiu @cetop.cat gratuïtament pel fet d'estar col·legiat. 

Tan sols has d'accedir a les teves dades col·legials, les edites i a la pestanya "elmeu-cetop" emplenes el formulari indicant el correu que t’agradaria tenir i una segona opció per si de cas el correu que desitges ja està en ús. Al cap de pocs dies, rebràs un missatge al correu de contacte on t'indicarem el nom del compte de correu acceptat i la teva contrasenya.

Els correus seran de 200Mb, en format POP3 i es podrà accedir a la gestió de correus des de qualsevol PC, MAC o Smartphone. S'haurà de tenir en compte que el correu ha de ser descarregat de forma regular a un ordinador per tal d'optimitzar l'espai dedicat a cada usuari.

És molt important que el primer cop accedeixis per webmail  i modifiqueu la contrasenya que us hem enviat. Per fer-ho només cal que us registreu amb usuari (compte de correu acceptat) i contrasenya enviada. Al menú esquerra, cliqueu "Mi Cuenta", contrasenya i escrius la que t'hem enviat i després poses dos cops la que tu decideixis i ja podràs treballar amb el teu compte des de qualsevol gestor de correu.

Descarrega el manual per configurar Iphone o per configurar Android

EL CETOP no es farà responsable de cap ús degut ni indegut d'aquests comptes, ni dels problemes ocasionats per accessos incorrectes per contrasenyes febles, perdudes o hackejades.

 

Paraules clau: