Esteu aquí

Gerard Estanyol, nou Cap de Comunicació del CETOP

Dins de la política de modernització del Col·legi i amb la intenció de guanyar presència en els medis de comunicació, xarxes socials i en la societat civil catalana en general, la Junta del CETOP ha decidit confiar aquesta tasca al nostre company Gerard Estanyol i Guerrero. Nascut a Barcelona fa 52 anys, desprès de més de 25 anys en el camp dels projectes i direccions d’obra, i amb una darrera estada laboral al Gabon, en Gerard es dedica a la col·laboració tècnica amb medis de producció audiovisual com l’AraTV i TV3.

Amb aquesta incorporació a la línia de gestió del Col·legi, volem que aquest es posicioni a la primera fila dels col·lectius professionals i que la seva funció sigui coneguda i reconeguda.

Una línia d’actuació serà la de fer arribar als medis de comunicació audiovisual i escrita les referències adequades sobre la nostre entitat, destacant el paper del col·lectiu dins del mon de l’enginyeria civil, sovint amagat darrera altres noms més coneguts.

També es vol fomentar la col·laboració amb altres col·legis tècnics, augmentar la participació en entitats o associacions de caire tècnic intercol·legials, facilitar l’accés a activitats divulgatives, potenciar la seva formació continuada, i en definitiva, que els ETOP tinguin el reconeixement que la formació rebuda i professionalitat  aconseguida al llarg del dia a dia ens garanteix.

Lògicament, una de les primeres accions serà la de publicitar adequadament  el 2on Congreso Nacional de Ingenieria Municipal que el CETOP organitza a partir del proper 27 d’octubre i del qual ja en teniu notícies al web www.cim-cetop.cat

Totes les qüestions relacionades amb l’àmbit de la comunicació poden ser formulades al nou correu comunicació@cetop.cat

Paraules clau: