Esteu aquí

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2015

Conferència commemorativa de l'Onze de Setembre al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona

El nostre Col·legi ha participat en els actes institucionals de l'Onze de Setembre.

El passat dimarts 8 de setembre, el Degà Sr. Xavier Font i Mach, va assistir al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a la conferència de la Catedràtica en història Sra. Eva Serra i Puig amb el títol de “ La potencialitat democràtica de la Catalunya històrica”.

Eva Serra i Puig (Barcelona, 1942) és una historiadora catalana , filla de l'historiador Josep de Calassanç Serra i Ràfols. És considerada una de les figures més destacades de la historiografia catalana actual. Les seves principals línies de recerca han estat la història agrària de Catalunya dels segles XVI i XVII i la història política i de les institucions catalanes d’aquestes mateixos segles, en especial la seva vida parlamentària.

 

 

 

 

 

 

Ofrena floral dels Col·legis Professionals  al Monument de Rafel de Casanova

El dia 11 de setembre, el Degà del CETOP, conjuntament amb tots els Presidents i Degans dels Col·legis Professionals de l'àmbit tècnic, va assistir a l'Ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. Un cop acabat l'acte, seguint la tradició, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya va fer una recepció a tots els participants a la seva seu de Via Laietana. Per commemorar la jornada, aquest any es va escollir una frase del poeta Miquel Martí i Pol que diu: “ Cridarem qui som i que tothom ho escolti”.

Com cada any, vam poder compartir aquest emotiu acte amb els nostres companys del Col·legi d'Enginyers de Camins (representats pel seu Degà Sr. Oriol Altisench) i el Director de l'Escola de Camins de l'UPC (Sr. Sebastià Olivella).