Esteu aquí

Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil - UCAM

Dates: 
Octubre - Febrer 2017
Lloc: 
Seu del CETOP (C/ Numancia 95-99, local 5 de Barcelona)
Preu: 
69€ per crèdit
Organitza: 
CETOP I UCAM

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i la Universitat Catòlica de Múrcia tenen establert un conveni per a la realització del Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil.

La UCAM, per facilitar l'accés als actuals ITOP 's al Grau en Enginyeria Civil, segons la EESS, un cop aprovat i verificat, ha dissenyat aquest curs específic d'adaptació que permet a un quadrimestre acadèmic cursar totes les matèries, en funció del nombre de crèdits reconeguts.

A més el conveni preveu un descompte del 10% sobre l'import acadèmic de la matrícula dels professionals col·legiats en el CETOP i la possibilitat de formar grups d'alumnes per impartir les tutories presencials a Barcelona, ​​(sempre que hi hagi com a mínim 20 inscrits).

Amb la finalitat de poder organitzar les tutories presencials a Barcelona, ​​us demanem que tots aquells que estigueu interessats en fer el Curs d'Adaptació al Grau, us inscriviu al formulari del Col·legi.

Està previst que la realització del curs sigui d'Octubre a Febrer de 2017.

Hi haurà dues modalitats, una on-line, i l'altre presencial per a grups amb més de 10 alumnes; en aquest cas se celebraria a la seu del CETOP els divendres, a partir de l'última setmana d'Octubre (falta per concretar dia exacte).

Les assignatures presencials, que es van a desenvolupar a la seu del CETOP, són Urbanització 1, Urbanització 2 i Edificació. Si es precisa d'alguna assignatura més, la resta es realitzaran de forma online.

Per consultar la informació sobre la documentació a presentar, fer clic AQUÍ

  • Fotocòpia compulsada del títol
  • Certificat de notes (original i compulsades)
  • Vida Laboral
  • Fotocòpia DNI
  • Fotografia de carnet
  • Certificats de les diferents empreses en què s'ha treballat (capçalera de la nòmina o contracte)
  • Sol·licitud d'Admissió

Data límit per enviar la documentació: 05 DE NOVEMBRE

* El CETOP es fa responsable de l'enviament de la documentació

Admissió i matrícula

Més informació