Esteu aquí

Conveni entre el CETOP y Al-Top Topografia

El CETOP i Al-Top Topografia, SA, en qualitat de distribuïdor de TRIMBLE i SETTOP, han arribat a un acord perquè els col·legiats, tinguin unes condicions molt avantatjoses tant en serveis de suport, serveis de lloguer i compres d'instruments i accessoris.

Condicions especials col·legiats:

  • Descomptes del -15% al ​​-25% en la tarifa. de lloguer. (Depenent dels productes).
  • Descomptes del -15% en diferents productes del nostre catàleg Trimble.
  • Descomptes del -15% al ​​-30% en el catàleg d'accessoris Settop (depenent del material).
  • Descomptes del -10% en la revisió i calibratge en el nostre Servei Tècnic Oficial Trimble.

El CETOP contínua amb la tasca de proporcionar als col·legiats la més alta tecnologia en instrumentació topogràfica i tècniques avançades en comunicació topogràfica, mitjançant els serveis professionals d'Al-Top d'atenció al client i suport telemàtic, lloguer de la més alta gamma d'instruments de última generació, sistemes especials per a la auscultació, estàtica i dinàmica, sistemes integrals per a obres marítimes i sistema avançat per a l'anivellament, auscultació i replanteig de paràmetres de via.

A més podràs realitzar curos de formaciónsesiones Webex en línia, amb condicions especials i tracte personalitzat. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i conèixer tots els detalls dels beneficis de ser col·legiat i treballar amb Al-Top Topografia. 

 

Paraules clau: