Esteu aquí

Assessorament Laboral

Servei d’Assessoria Laboral i Fiscal al teu abast!

El CETOP ha contractat amb El Rengle Consultors, S.L.  un servei d’assessoria laboral i fiscal del qual en podran gaudir tots els col·legiats.

Es tracta d’un servei gratuït, consistent en resoldre aquelles qüestions relacionades amb l'assessoria laboral i fiscal que ens arribin a través del formulari de contacte, indicant a l'assumpe "Assessoria Laboral". En cas de no disposar de mitjà online, el col·legiat pot trucar al Col·legi i farem arribar la seva consulta per mitjà escrit. 

En cas de desitjar tirar endavant algun dels processos laborals o fiscals que s’hagin consultat, s’haurà d’abonar un import per aquesta gestió que disposarà de condicions especials.

 

Requisits per exercir la professió en exercici lliure 

A l'hora d'exercir l'activitat professional com a ETOP s'han de considerar un seguit de requisits i normatives que poden afectar al desenvolupament del nostre treball així com també ser referents de bones pràctiques en l'àmbit de l'enginyeria civil. Però quins són aquests requisits? Quina és la legislació que afecta als autònoms? Quines són les obligacions fiscals que contempla la professió?  Per donar resposta aquestes qüestions consulta aquests dos documents:

Autònoms: Tràmits de constitució, Avantatges  i inconvenienients

Activitat profesional dels ETOP's

Darreres novetats, excepte errades o omissions:

 

Cooperativa: Com crear-la?

La cooperativa és un model de negoci en creixement, que desenvolupa la seva activitat basant-se en 4 principis bàsics que conformen la seva filosofia: l'equitat, la solidaritat, la transparència i la democràcia.  A Catalunya, actualment, hi ha al voltant d'unes 5.000 cooperatives.  

Què és exactament una cooperativa? Com funciona? Quins són els seus avantatges? Quins tràmits i gestions són necessaris per a la seva constitució? Existeixen programes de finançament per a crear-la? Troba aquí algunes de les teves respostes

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya és l'entitat que agrupa, representa i lidera les cooperatives de treball al nostre país. A través d'aquest video es pot veure la importancia de les cooperatives i com aquestes formen part d'un moviment global; donen treball a més de 1000 milions de persones arreu del món.