Esteu aquí

Les ponències i les presentacions del III Congrés d'Enginyeria Municipal al teu abast

A la sala de congressos de l’Institut Cartogràfic i Geològic de la Catalunya va tenir lloc el III Congrés d’Enginyeria Municipal, organitzat pel CETOP. Les xifres expliquen l’èxit de la trobada ja que 217 tècnics que representaven a 50 municipis varen estar presents a les 39 ponències presentades.

Aquest any la voluntat de les ponències era presentar casos eminentment pràctics, on s’expliquessin les experiències, problemes i solucions, en diferents àmbits de l’enginyeria municipal, com ara noves tecnologies, mobilitat, disseny de l’espai urbà, mesures dels ajuntaments davant la crisi o l’economia circular. Els ponents, entre ells alcaldes i exconsellers de la Generalitat, van col·laborar en crear un alt nivell d’atenció entre els assistents. També, diferents empreses que subministren productes i serveis per als serveis tècnics municipals, van poder presentar les seves darreres novetats. La presència a la cloenda de l’Honorable Conseller de Territori Josep Rull va reblar el tancament dels dos dies de Congrés.

En definitiva, el CETOP es consolida en el terreny formatiu de l’enginyeria municipal, i amb les tres edicions ja realitzades compta ja amb noves idees i bagatge professional per celebrar un 4art Congrés l’any 2018 encara millor i més ambiciós.

Si no vas poder assistir-hi al III Congrés d'Enginyeria Municipal, pots descarregar-te totes les ponències i presentacions al següent enllaç.

Des d'aquestes linies volem donar les gràcies a tots els participants, assistents i ponents, personal de l’organització i de l’ICGC per la seva col·laboració.