Esteu aquí

19ª Fira Municipàlia a Lleida

Municipàlia es va crear l'any 1981 per establir un espai comú on poder compartir coneixements amb experts i administracions.

En l'actualitat és la fira de referència en les àrees d'equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions, el que fa de Municipàlia la fira internacional líder del sector a Espanya.

Municipàlia obrirà les seves portes del 24 al 26 d'octubre de 2017, 3 dies en els que es presentarà una completa àrea d'exposició amb la participació de companyies referents del sector, empreses innovadores i una gran varietat de jornades tècniques que ens aportaran solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes pioneres i sostenibles per al progrés de les ciutats i la rendibilització de les inversions.

En el marc de la fira es realitzarà la II Missió Tècnica Internacional "Solucions sostenibles per a la gestió de les nostres ciutats", que congregarà autoritats municipals d'Amèrica Llatina que busquen ampliar coneixements i opcions pràctiques a través d'un ampli ventall de tallers i networkings. En ella participaran autoritats d'Espanya i directius i gestors d'empreses que busquen i ofereixen solucions en la gestió dels residus, aigua i sanejament, mobilitat urbana sostenible, energia i seguretat, per aportar alternatives que contribueixin a la configuració de l'espai públic.

Municipàlia es converteix en el "hipermercat dels ajuntaments", punt de trobada dels responsables d'administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i noves eines, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l'espai públic i la qualitat de vida de les persones.

Paraules clau: