Esteu aquí

Actes Onze de setembre Diada Nacional de Catalunya 2017

La Diada Nacional de Catalunya ret homenatge als Drets Humans i a les lluites per la llibertat i la democràcia

El Govern i el Parlament van celebrar el passat 10 de setembre, a la plaça del Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional conjunt que va tenir com a eix temàtic els Drets Humans per la democràcia i la llibertat.

Van homenatjar a les persones i col·lectius que més van significar al llarg de la història recent per la seva defensa de la democràcia i la llibertat.

El nostre Col·legi, juntament amb altres representants de diferents Col·legis professionals i de la societat civil, van assistir a l'acte, que comptà amb una presència massiva de convidats.

L’escenificació va començar amb l’hissada de la senyera per part del cos de gala dels mossos d’esquadra. A continuació va haver-hi una actuació teatral composada de música, poesia i dramatúrgia, el fil argumental de la qual van ser els diferents drets conquerits per la humanitat darrerament; la igualtat d’oportunitats home-dona, la no segregació pel color, les millores amb legislació mediambiental, i finalment el dret a l’autodeterminació dels pobles, i especialment el de la nostra nació:Catalunya.

                                                     

 

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques va assistir a la tradicional ofrena de flors al monument d'en Rafael Casanovas.

El dia 11 de setembre, el Degà del Col·legi, conjuntament amb tots els Presidents i Degans dels Col·legis Professionals de l'àmbit tècnic, va assistir a l'Ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. 

 

Com cada any, vam poder compartir aquest emotiu acte amb els nostres companys del Col·legi d'Enginyers de Camins (representats pel vocal de la Junta Sr. Manuel Borràs) i el Director de l'Escola de Camins de l'UPC (Sr. Pedro Díez)

Paraules clau: