Esteu aquí

L'ITeC celebra el seu 40 aniversari

Aquest any 2018 l’ITeC celebra el seu 40 aniversari. L’institut es va constituir com a fundació privada sense ànim de lucre, l’1 d’agost de 1978, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la qualitat del sector de la construcció. Des dels seus inicis, van formar part del Patronat tots els agents implicats en el sector: col·legis professionals, entre els que es troba el nostre col·legi, administració, universitat i entitats empresarials.

L’objectiu de l’ITeC, com una institució de referència en el sector, és generar i facilitar la transferència d’informació i coneixement, així com prestar serveis tecnològics que millorin la competitivitat dels agents del sector de la construcció: des de facultatius, a empreses privades i entitats públiques.

L’ITeC afronta amb optimisme els reptes als quals s’enfronta actualment el sector, i que des de la institució estem impulsant: el procés de transició del model actual del sector cap a un nou model més col·laboratiu, basant-se en tècniques de millora contínua i reducció d’ineficiències, com el BIM, el Lean Construction i la Gestió Integrada de Projectes, en nom de la transparència i l’eficiència.

Durant aquest any que s’inicia, commemoraran el 40 aniversari amb la celebració de 40 actes en què es combinaran activitats de difusió de coneixement amb altres de més lúdiques.

Paraules clau: