Esteu aquí

Curs Enginyeria Avançada del Manteniment. Noves Dates!

Dates: 
del 20 de febrer al 19 de juny de 2018
Horari: 
Tots els dimarts, de 18 a 21 h 3 dijous de 18 a 21 h: 3 de maig i 7 i 14 de juny 2018
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 39
Preu: 
Curs complet: Col·legiat/associat: 1.445€
Organitza: 
COEIC

El curs d'Enginyeria Avançada de Manteniment té com a finalitat conèixer els mitjans i les tècniques necessàries per implementar de forma eficaç una gestió del manteniment en qualsevol tipus d'instal·lació.

Amb els coneixements d'Enginyeria Avançada de Manteniment es dota al participant d'una formació multidisciplinar en temes tècnics, amb tecnologies avançades que impliquen al manteniment predictiu, en temes econòmics, vinculats al cicle de vida dels actius, en temes legals com el manteniment reglamentari i en temes de gestió com el TPM, RCM , RCM2, tot això per aconseguir valors òptims de fiabilitat, disponibilitat , mantenibilitat i seguretat ( RAMS).

El programa s'estructura en dos cursos que es podran realitzar de forma independent o conjunta. Enginyeria i gestió de manteniment i Enginyeria de manteniment aplicada a sistemes. El primer curs treballa aspectes generals d'aquesta disciplina i el segon tècniques especifiques a diferents instal·lacions i infraestructures.

Va adreçat a tots els enginyers/es que volen exercir com a gestors de manteniment, als enginyers/es sèniors que estan reorientant la seva carrera professional o a qualsevol altre professional que vulgui consolidar o actualitzar els seus coneixements.

El curs es desenvolupa en modalitat semipresencial, compaginant les classes teòriques i pràctiques amb exercicis i projectes a realitzar a casa sota la supervisió d'un tutor especialitzat en cada tema.

El contingut del curs complert ( 150 hores ) cobreix els ítems recomanats per la EFNMS (Federació Europea de Societats de Manteniment Nacional) i la seva afiliada a Espanya AEM (Associació Espanyola de Manteniment) respecte el nivell formatiu corresponent a la certificació com Expert en Gestió de Manteniment. 

Gràcies al conveni establert entre el COEIC i el CETOP, els nostres col·legiats gaudiran del preu de col·legiat.