Esteu aquí

Les normes ISO 17020:2012 i ISO 17025:2017

Dates: 
21, 22, 27 i 28 de febrer
Horari: 
de 17.30 a 20.30 h
Lloc: 
COLGEOCAT c/Casp 130 Edif.COACB Planta 3ª Despatx 10 | 08013 Barcelona.
Preu: 
Col·legiats CETOP: 200€. Entrada general: 300€
Organitza: 
Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs

L'objectiu del curs es presentar els conceptes generals de contingut d'aquestes normes, fent especial èmfasi en la seva aplicació en les activitats d’inspecció relacionades amb el medi ambient i, molt especialment, amb les inspeccions relacionades amb els sòls potencialment contaminats i les aigües subterrànies associades.

La metodologia del curs es basa en l’exposició dels conceptes bàsics d'ambdues normes, així com en una revisió general dels aspectes específics relatius als àmbits d’activitat dels sòls potencialment contaminats i de les aigües subterrànies associades, dintre del marc normatiu existent.

El curs està coordinat per Lluís Fructuoso, i la formació serà a càrrec d'Amàlia Payés, Auditor i Assessor ISO17025 i ISO17020.

Dirigit a llicenciats, graduats i estudiants de darrer curs de Geologia, així com altres disciplines de l’àmbit científic-tècnic com biologia, enginyeries diverses i altres, amb interès en el camp de la inspecció medi ambiental. També a responsables d’empreses acreditades o que tinguin intenció d’acreditar-se, i Tècnics que treballin en el camp de la inspecció medi ambiental o en altres disciplines, que vulguin ampliar coneixements.

Gràcies al conveni establert entre l'Il·lustre Col·legi Oficial de Geòlegs i el CETOP, els nostres col·legiats gaudiran del preu de col·legiat.