Esteu aquí

Col·legis Professionals i associacions donen el seu suport al Barcelona Building Construmat 2019

El sector es posiciona a favor de BBConstrumat com a clau per a la seva transformació i creixement

Representants d'associacions i col·legis professionals del sector de la construcció s'han reunit amb la direcció general de Fira de Barcelona i la presidència i direcció de Barcelona Building Construmat per expressar el seu ple suport a l'esdeveniment com a única gran plataforma firal d'Espanya que reuneix tota la cadena de valor contribuint així a la dinamització del sector ia la seva aposta per la innovació com a element catalitzador del seu creixement.

Com a conseqüència dels positius resultats de l'edició de 2017 després de la posada en marxa d'un canvi d'orientació, diversos actors sectorials han manifestat que BBConstrumat és la plataforma més idònia per a l'evolució i el creixement del sector en el futur.

Així, i amb l'objectiu d'enfortir la propera edició del saló, una vintena d'agents de la construcció convocats a la des de la Fundació Sorigué han consensuat l'elaboració d'un Manifest en favor de BBConstrumat.

El degà del nostre col·legi, el Sr. Xavier Font, va assistir com a representant dels Enginyers Tècnics d'Obres Públiques.

Paraules clau: