Esteu aquí

BizBarcelona 2018: Solucions per a emprenedors. Assisteix de franc per ser col·legiat

SI ETS UN ENGINYER EMPRENEDOR T'INTERESSA PARTICIPAR AL BIZBARCELONA 2018

  • Bizbarcelona 2018 celebrarà la seva pròxima edició els dies 30 i 31 de maig al recinte firal de Montjuïc de Fira de Barcelona i se centrarà en la transformació digital, proporcionant noves eines a emprenedors i empreses sobre les noves tendències que poden inspirar negocis.

  • BizBarcelona genera oportunitats de negoci, facilita el networking, i posa a l'abast noves eines empresarials i vies de finançament. Els negocis han de transformar-se per adaptar-se a les noves realitats i ser competitius. BizBarcelona és el saló que acompanya les persones emprenedores i les pimes en aquest procés de transformació, aportant eines, coneixement i inspiració per afrontar amb èxit els reptes de la nova economia.

La present edició girarà sota el lema 'Suma't', perquè es convida als nous emprenedors i al teixit de les pimes de la ciutat a sumar-se a les transformacions en els àmbits tecnològic i social amb especial atenció a la sostenibilitat i de gestió empresarial, reforçant les opcions d'economia social.

El Bizbarcelona 2018 estructurarà els seus continguts, conferències i activitats al voltant de quatre àrees temàtiques:

  1. La transformació tecnològica: S'analitzaran solucions de comerç electrònic, logística i distribució, eines de màrqueting digital, així com les principals tendències en negocis digitals, Big Data i IOT. Les noves tecnologies són ineludibles per ser competitius, especialment en PIMES.
  2. La transformació econòmica i empresarial: Té diversos eixos com el Bizexporta que està enfocat a la internacionalització de les companyies, el Mercat de Finançament on es proposaran possibilitats per aconseguir múscul, i es parlarà també de com fer perquè els negocis creixin.
  3. La transformació social: Abordarà els canvis socials i l'aposta per la sostenibilitat com a motors transformadors, així com les possibilitats d'emprendre en l'economia social i sostenible. Bizbarcelona incidirà en les opcions d'emprenedoria sostenible i respectuós amb l'entorn.
  4. L'espai The next: Els experts més destacats del món de la transformació dels negocis parlaran de les noves tendències econòmiques, socials, tecnològiques i empresarials.

A més d'aquestes quatre grans àrees mereix especial atenció l'espai BizFranquicies, dirigit a persones emprenedores i marques destacades amb l'objectiu de propiciar l'inici de projectes segurs i amb garanties d'èxit dins el mercat català.

El Col·legi amb la col·laboració de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, t'ofereix l'oportunitat d'assistir al BizBarcelona, ​​envia'ns un mail sol·licitant el teu codi d'accés gratuït.

 

Paraules clau: