Esteu aquí

Jornada Catalana de la Mobilitat 2018

Dates: 
dimecres 6 i dijous 7 de juny
Horari: 
9h
Lloc: 
Campus Motor Anoia (Castellolí)
Organitza: 
AMTU

L’AMTU organitza cada any La Jornada Catalana de la Mobilitat, amb el patrocini del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i les quatre diputacions catalanes.

La Jornada se celebra cada any en una ciutat diferent, adherida a l’AMTU, sempre amb un gran èxit d’inscrits. El seu objectiu és oferir, a un públic format per tècnics, regidors i operadors de mobilitat, les millors experiències en el camp de la mobilitat, amb bones pràctiques que els puguin ajudar a confeccionar uns serveis més eficients i sostenibles.

La Jornada Catalana de la Mobilitat compta sempre amb la participació d’experts nacionals i internacionals de reconegut prestigi. De fet, s’ha consolidat com una jornada ineludible pel sector de la mobilitat, ja que constitueix una oportunitat única per conèixer les darreres novetats tecnològiques i experiències innovadores a nivell internacional, per millorar la qualitat de les infraestructures de mobilitat i els serveis de transport, i per contribuir a una gestió més eficient i sostenible de la mobilitat.