Esteu aquí

Revisió de Projectes BIM en Infraestructures Lineals

Dates: 
12, 19, 26 de juny i 3 de juliol
Horari: 
De 16.00h a 20.30h
Lloc: 
Sala d’Actes del Col·legi C/Numància 95-99, local 5 de Barcelona
Preu: 
Col·legiats: 195€ // Col·legiats aturats – Estudiants 100€ // Inscripció gral. 260€
Organitza: 
Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya
Més informació: 

Objectiu
L’objectiu d’aquest pla formatiu és el de donar la capacitació necessària per poder desenvolupar el rol de Gestor de projectes en entorns de metodologia BIM i en l’àmbit d’infraestructures.
La formació planteja transmetre el concepte i els beneficis de la metodologia BIM així com l’estat actual de les capacitats que tenen els diferents softwares del mercat que treballen en BIM a l’àmbit d’infraestructures. S’explicaran eines per a la elaboració d’un model coordinat i els processos de revisió, així com també eines per a la comunicació i compartició d’informació. És mostrarà de forma específica i transversal el concepte del Pla d’Execució BIM. (BEP)

Destinataris
El destinatari de la formació es el gestor i coordinador d’obres d’infraestructura, que participi activament en totes les fases de projecte: des de la planificació inicial, desenvolupament del projecte constructiu, i la fase de construcció.

Requisits dels equips informàtics
Els assistents hauran de dur els seus equips informàtics amb les següents característiques mínimes:

  • MÍNIM: Ordinador portàtil d’almenys 6 GB RAM i targeta gràfica d’almenys 1 GB de capacitat. Processadors alineats tipus Intel i5.
  • RECOMENAT: Ordinador portàtil de 16 GB RAM, targeta gràfica de 2GB de capacitat. Processador tipus Intel i7. Disc dur Sòlid SSD de 264 M de capacitat.

Places limitades