Esteu aquí

Convocatòria dels PREMIS DE L’AIGUA 2019

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua lliura cada any, amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, els Premis de l'Aigua, amb els que es pretén estimular, de forma no dinerària, totes aquelles iniciatives, actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la nostra voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural.

En aquest sentit, s'inicia un procés de consulta entre tots els nostres socis, amb l'objectiu que siguin ells qui decideixin les propostes de candidatures a sotmetre a la consideració del Jurat, nomenat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua i integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l'aigua a Catalunya.

BASES

L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua convoca els "Premis de l'aigua 2019" per tal que les iniciatives dutes a terme dins l'àmbit de l'Aigua a Catalunya que estiguin relacionades amb les finalitats de l'Associació puguin gaudir de la consideració que mereixen.

Podran optar als "Premis de l'Aigua 2019" totes aquelles propostes que a judici dels socis de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua representin aportacions significatives al món de l'aigua a Catalunya.

Els "Premis de l'Aigua 2019" seran atorgats per votació d'un jurat designat per la Junta Directiva de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua.

Les candidatures es podran presentar fins el 15 de gener de 2019, mitjançant comunicació adreçada a info@amicsaigua.com, d’acord amb el model que s’acompanya.

El lliurament dels "Premis de l'Aigua 2019" tindrà lloc el 21 de març del 2019, dintre del programa del III Congrés de l’Aigua Catalunya que es celebrarà a CosmoCaixa.

Paraules clau: