Esteu aquí

Festa de la Bici 2019

El diumenge 24 de març de 2019, al passeig de Lluís Companys de Barcelona, es desenvoluparà una nova edició de la FESTA DE LA BICICLETA, una jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania, en què les bicicletes seran les protagonistes.

A les 9.30 hores començarà la BICICLETADA a la cruïlla del carrer d’Aragó amb el passeig de Sant Joan, i el recorregut acabarà al passeig de Lluís Companys, on rebrem els ciclistes urbans amb serveis i activitats que tindrem preparats.

A la Fira d’Entitats i Comercial s’aplegaran les entitats vinculades a la mobilitat sostenible - bicicleta i els expositors comercials per presentar les seves novetats (productes, complements, serveis, etc.). Els visitants podran parlar amb els professionals dels estands i, si ho desitgen, provar les seves bicicletes a la zona de bike test.

Esperem que aquesta edició de la Festa de la Bicicleta sigui útil a la promoció de la mobilitat sostenible i segura i de consolidació d’aquest punt de trobada de persones i organitzacions compromeses amb una ciutat més sostenible.

Adjuntem cartell de la diada.

Fitxers adjunts: 
Paraules clau: