Esteu aquí

ITeC Time: La seguretat digital al sector de la construcció

Dates: 
dimecres 25 de novembre
Horari: 
De 16h a 18h
Lloc: 
Online
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
ITeC

Últimament sentim parlar de tecnologies informàtiques com Blockchain, signatura digital, encriptació i segells de temps que prometen solucionar molts problemes. Tots hem sentit que són tecnologies inviolables, però moltes vegades se’ns demana un acte de fe a l’hora d’assumir-lo.

Com funcionen? Per què són tan segures? Quins agents intervenen en els processos que impliquen? Quines relacions hi ha entre ells? Quin paper juguen les criptomonedas en tot això? Es poden combinar per a potenciar les seves fortaleses i eliminar els seus punts febles?

Més aviat que tard, aquestes tecnologies afectaran aspectes tan diversos com el registre i evolució de concursos, propostes, projectes i obres, tant en formats tradicionals com digitals, visats i obtenció de permisos i llicències, validació per part d’OCTs i empreses asseguradores, manteniment d’edificis, etc. Quins altres usos poden tenir dins el nostre sector?

El pròxim 25 de novembre l’ITeC i BBConstrumat us conviden a una nova sessió de l’ITeC Time en la qual intentarem posar llum a totes aquestes i altres preguntes amb els punts de vista, entre altres, de Sergio Torres Palomino, informàtic de Signeblock i expert en Blockchain i criptografia, i de Jerónimo Alonso, Arquitecte, especialista en digitalització del procés constructiu.