ACORD GOV/3/2021, de 19 de gener, pel qual s'aprova el Pacte nacional per a una mobilitat segura i sostenible 2021-2030 (PNMSS).

El Govern de la Generalitat ha aprovat el Pacte Nacional per a la Mobilitat Segura i Sostenible 2021-2030 (PNMSS), del qual va acordar-ne l’impuls el 9 de juliol de 2019. Després de presentar-se prèviament a la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària (CIMSV) i a la taula d’entitats del Pacte, l’acord ja és una realitat.

El Pacte Nacional per a la Mobilitat Segura i Sostenible és l'acord amb el qual Govern, diputacions, món local i societat civil i econòmica es comprometen a col·laborar i sumar sinergies per construir una resposta de país als reptes de la mobilitat segura, sostenible, saludable i connectada en línia amb els objectius de la Unió Europea, tant pel que fa a la Visió Zero com a la lluita contra el canvi climàtic i tots aquells efectes nocius derivats de la mobilitat.

Es publica aquest Acord al DOGC, excepte el seu document anex, que es  podrà consultar a la pàgina web del Serei Català de Transit del Departament d'Interior.  (http://www.gencat.cat/transit).
 

Any : 
2021
Publicat a: 
DOGC núm. 8322 21/01/2021
Derogada / obsoleta?: 
No
Categories: 
Etiquetes: