Esteu aquí

Fes xarxa, col·legia’t!

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya, forma part de la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC), els quals han engegat una campanya conjunta per difondre la importància de col·legiar-se entre les persones joves, tant enginyers tècnics, graduats en enginyeria com entre l’alumnat que encara estigui cursant els estudis.

Amb l’eslògan “Fes xarxa, col·legia’t”, la campanya difon entre el jovent els avantatges d’estar col·legiat, com ara accedir a una borsa de treball amb milers d’ofertes, tenir formació gratuïta, cobertura legal i conèixer les tendències de la professió. Però també es transmet la importància que tenen els col·legis professionals a l’hora de defensar la professió davant empreses i administracions i de prestigiar-la davant la societat.

Amb aquesta campanya, s’espera poder donar a conèixer els Col·legis d’Enginyers Tècnics i Graduats en Enginyeria de Catalunya i aconseguir incrementar la xarxa que actualment ja formen 15.000 professionals de l’enginyeria representats a la METGEC.

     

Paraules clau: