Esteu aquí

Formació Bàsica per a tècnics competents per elaborar Plans d'Autoprotecció

Dates: 
del 21 de febrer al 29 de maig de 2024
Horari: 
Dimecres de 16 a 20 h
Lloc: 
Curs Presencial/Online en Directe (Barcelona - Via Laietana, 39)
Preu: 
Col·legiat / Associat: 995 euros Empresa Adherida: 1.250 euros No col·legiat: 1.390 euros
Organitza: 
Enginyers Industrials de Catalunya - Àrea Seguretat i Medi Ambient

Formació sobre plans d'autoprotecció

  • Curs de formació bàsica per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i centres d'interès per a la protecció civil local.
  • Segons l'Article 24.1 del Decret 30/2015, per poder ser acreditat com a personal tècnic competent per elaborar plans d'autoprotecció de les activitats i centres d'interès per a la protecció civil local, a més de disposar d'un títol universitari, cal superar aquest curs.

PROGRAMA I PREU

* Places limitades

PROFESSORAT: DIRECTOR ACADÈMIC: DAVID TISAIRE: Enginyer Industrial, acreditat per la Generalitat de Catalunya com a tècnic competent per elaborar Plans d'Autoprotecció

  • JAUME GUAMIS: Enginyer Industrial, Inspector del Cos de Bombers especialista en seguretat a nivell d'activitats, en protecció civil en el desenvolupament dels plans d'emergència tan a nivelll institucional com a nivell social.
  • LLUM LLOSA: Enginyera Industrial en organització per la UPC. Tècnica acreditada pe l'elaboracióde PAUs per la Direcció General de Protecció Civil.
  • CARLOTA GARCÍA. Enginyera en Edificació i Enginyeria de Seguretat. Tècnica a T&Associats, organització de dispositius de seguretat en esdeveniments, formacions i simulacres.
  • GEMMA MARCOBAL: Enginyera en Organització Industrial. Coordinació i el·laboració de projectes. Enginyera a T&Associats. Coordinadora de Plans d'Emergència en el sector públic i privat.

Gràcies al conveni que el Col·legi té signat amb el col·legi d'Enginyers Industrials, podeu gaudir del preu de col·legiat/associat. Us heu d'inscriure com a públic general, però després heu d'indicar que sou col·legiats nostres