Esteu aquí

Internacional

Presentacions sobre la professió d'Enginyer Tècnic d'Obres Públiques

Per a tots aquells col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en la internazionalització, de forma annexa us facilitem una presentació en francès, anglès i portuguès sobre la professió d'Enginyers Tècnic d'Obres Públiques perquè pugueu informar a l'empresari sobre qui som, què fem i quines capacitats tenim: 

 Presentació en Francès

 

 

  Presentació en Anglès

 

 

Presentació en Portuguès

 

Assessorament Internacional

Si ets col·legiat o col·legiada, aprofita l'acord tancat amb la Cambra de Comerç i demana el teu assessorament personalitzat per veure les teves possibilitats per internacionalitzar-te.

Si estàs interessat envia un mail mitjançant el formulari de contacte, amb el teu nom, cognoms, número de col·legiat i telèfon de contacte. Fes constar a l'assumpte: Ass. internacional i et donarem data per l'entrevista.

Reconeixement de títols a l'estranger

En el document adjunt, trobaràs tota la informació necessària per gestionar el reconeixement del títol a l'estranger. Aquesta informació ha estat facilitada pel Sr. Ignacio Saldaña Arce, a qui agraïm la seva col·laboració.

"Reconocimiento de títulos en el extranjero. Una gestión que debemos realizar una vez recibido el original del título"

Trobar feina a l'estranger

Abans d'escollir el país, has d'estudiar les diferents alternatives en funció de tres variables: volum d'obra, dificultat d'entrar al món laboral i preferències personals del país. Per ajudar-te en aquesta decisió adjuntem un debat de Linkedin que parla sobre això.

Si vols saber quines ofertes de treball hi ha a l'estranger et facilitem aquests links de cerca de feina a nivell internacional:

També hi ha empreses que en les seves pàgines web tenen un apartat de selecció de personal. Aquests són alguns links:

Aibel

Aker Solutions
Archer AECOM

Recordar-vos el grup de Linkedin "Ingenieros por el Mundo" en el què els seus membres expliquen les problemàtiques i experiències viscudes durant la recerca de feina. Recomanem que us en feu membres.

Elaboració del Currículum VITAE

Una de les problemàtiques que troben molts enginyers quan volen buscar treball a l'estranger és la redacció del seu Currículum vitae. Per aquest motiu, a continuació us facilitem informació per elaborar-lo (els links són especials per treballar en el Regne Unit): 

"How to write a succesful CV"
"Institution of Civil Engineers"
"Institut Català Qualificacions Professionals"
"Europass"
"Redacción Currículum vítae Pasaporte Europeo de Competencias"