Esteu aquí

Regne Unit

 • Els Col·legis d'Enginyers de Camins, Canals i Ports i d'Enginyers Tècnics d'Obres de Públiques de Catalunya  van organitzar la jornada informativa sobre “L'enginyeria de camins i obres públiques en àrees d'influència britànica”.  A la jornada el representant a Espanya del Institution of Civil Engineers (ICE), José Cordovilla, va realitzar una reflexió sobre els reptes futurs de l'enginyeria civil així com una presentació sobre l'ICE, el valor de pertinença a aquesta Institució i dels procediments a seguir per a l'ingrés en la mateixa. La jornada va explicar també amb l'aportació del responsable del Servei d'Internacionalització del CICCP, José Francisco Sáez que va repassar els aspectes fonamentals a tenir en compte quan es decideix treballar a l'estranger.
  En el següent link podeu trobar la presentació del Sr. Cordovilla.
  En el següent link podeu trobar la ponència del Sr. Saez. 
  Per a visualitzar la totalitat de la jornada, feu-ho a través d'aquest link.
 • A través de la xarxa Linkedin i en particular en el grup ENGINYERS TÈCNICS D'OBRES PÚBLIQUES, s'han creat fòrums de debat i d'intercanvi d'opinió sobre aquesta i altres qüestions. Un altre grup interessant és el d'INGENIEROS POR EL MUNDO, allí trobem un debat, iniciat per David Simón, sobre "Trabajar en el Reino Unido I y II”. Adjunt trobareu un document amb informació per anar a treballar al Regne Unit que esperem que us sigui d'utilitat. Document "Treballar en el Regne Unit"
 • El Consell d'Enginyeria (ECUK) a través de la Institució d'Enginyers Civils (ICE) és l'organisme que regula la professió d'Enginyer Civil en el Regne Unit. Aquest té la llicència per incloure membres degudament qualificats en el seu Registre
 • Prepara el teu CV:
  Una de les problemàtiques que troben molts enginyers quan volen buscar feina a l'estranger és la redacció del seu Currículum vitae. Adjunt, us facilitem dos links per ajudar-vos en aquesta tasca: La Universitat de Kent proporciona el primer link: “How to write a successful CV”. Aquí s'explica detalladament la manera de realitzar un currículum competent, quines són les paraules clau que has d'utilitzar, com sintetitzar la informació, els diferents tipus de CV que pots realitzar, etc.
  El segon link ho proporciona la "Institution of Civil Engineers". Aquí trobem una explicació més resumida sobre el que ha d'aparèixer en un CV a més d'oferir un email per resoldre qualsevol dubte.