Esteu aquí

Certificació Energètica

Us informem que el certificat d’eficiència energètica serà exigible en els contractes de compravenda o arrendament celebrats a partir del 1 de juny d’aquest any, segons estableix el RD 235/2013, pel què s’aprova el procediment bàsic per a la certificació de l'eficiència energètica dels edificis.

L'Institut Català d’Energia (ICAEN), que és l’òrgan competent en l'àmbit territorial de Catalunya,  ha elaborat el procediment de certificació d'eficiència energètica d'edificis i posa a disposició dels ciutadans un registre de tècnics competents per oferir els serveis de certificació energètica. L’elaboració d’aquest registre ha estat delegada en els col·legis.

Si necessita un enginyer que realitzi el certificat d'eficiència energètica del seu edifici o habitatge pot consultar el llistat següent, ordenat per codis postals.

Atès que els col·legiats del CETOP consten a la base de dades del programa, tots aquells que vulguin estar inscrits en el registre han d'accedir a la seva fitxa col·legial i, a la pestanya dades professionals, marcar la corresponent opció.
Els col·legiats que no pertanyen al CETOP i volen estar inscrits al Registre, cal que emplenin aquest formulari: Registre d’Enginyers de Certificació Energètica
 

  • Per descarregar el programa adreçeu-vos al següent link - Ministeri d'Energia
  • Per més informació sobre la tramitació de certificats energètics a l'ICAEN, clica aquí

TORNAR A L'INICI