ordinaria

AJORNADA - Assemblea Ordinària i Extraordinària del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

 

D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya.

L’Assemblea tindrà lloc, a la sala d’actes del Col·legi, carrer Numància 95-99, local 5 de Barcelona, el dia 25 DE MARÇ (DIMECRES) a les 17.30 h en 1a convocatòria i a les 18.00 h. en 2a convocatòria.

Assemblea Extraordinària i Ordinària del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

D'acord amb l'article 22.2 dels nostres Estatuts, es convoca l’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya.

L’Assemblea tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi, carrer Numància 95-99, local 5 de Barcelona, el dia 30 DE GENER (DISSABTE) a les 10.00 h en 1a convocatòria i a les 10.30 h. en 2a convocatòria.

La teva participació és molt important i volem comptar amb la teva presència. Si no pots venir, delega el teu vot per fer sentir la teva veu.

Assemblea Ordinària del CETOP

Trobareu a l'Àrea Restringida tota la documentació

 

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

El proper dia 21 de març tindrà lloc l’Assemblea Ordinària del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya (CETOP).

La teva participació és molt important i volem comptar amb la teva presencia. Si no pots venir, delega el teu vot per fer sentir la teva veu..

Xavier Font i Mach

Degà del CETOP


 

Assemblea Extraordinària i Ordinària del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

El proper dia 29 de març tindrà lloc l’Assemblea Extraordinària del Col.legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya (CETOP)

Durant aquests darrers mesos us hem estat informant de la situació econòmica en la que ens trobem i en aquest acte es presentarà la nova proposta de finançament del nostre Col·legi.

En finalitzar l'Assemblea Extraordinària, se celebrarà l'Assemblea General Ordinària.

Subscriure a RSS - ordinaria