BizBarcelona

Reactiva't: Bizbarcelona + Saló de l'Ocupació - Accés gratuït

Et convidem al nou BIZBARCELONA.
Dos salons en un: BizBarcelona i Saló de l'ocupació -  La millor inspiració i assessorament per fer front els nous reptes.

T’esperem del 21 al 23 de setembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Nou format presencial i virtual sumant forces amb el Saló de l’Ocupació per reactivar l’economia. 

L'entrada a tots dos serà gratuïta prèvia inscripció a la pàgina web, i el registre et permetrà accedir presencialment i a les activitats online

BizBarcelona 2019: Solucions per a emprenedors. Assisteix de franc per ser col·legiat

BizBarcelona és el Saló de l’emprenedoria i negoci, una cita de referència per buscar i trobar oportunitats de negoci i solucions per la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials. És una plataforma per fer contactes, trobar col·laboradors, ofertes de feina i assistir a conferències sobre diferents temàtiques

BizBarcelona 2017: Solucions per a emprenedors. Assisteix gratuïtament per ser col·legiat

Del 31 de maig a l'1 de juny se celebra el Bizbarcelona, el saló d'emprenedoria, pimes i economia social .

És un gran esdeveniment que serveix com a punt de trobada per als emprenedors i les pimes per accedir a noves solucions per la creació, creixement, transformació, finançament i internacionalització dels seus negocis i poder ser ser més competitius en l'entorn canviant en què viuen.

La societat està canviant i aquesta evolució afecta directament el món dels negocis i les empreses. Transformar-se és clau per al futur dels negocis.

BizBarcelona 2016: la fira de l'emprendedor. Assisteix gratis per ser col·legiat

La fira d'empreses, emprenedors i autònoms BizBarcelona és el Saló de referència per trobar oportunitats de negoci i solucions per a la creació, creixement i internalización d'empreses i projectes empresarials.

El CETOP amb la col·laboració de l'Associació Intercolegial de Col·legis Professionals de Catalunya, ofereix als col·legiats l'oportunitat d'assistir de manera gratuïta.

L'esdeveniment se celebrarà els dies 1 i 2 de Juny en el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona (Plaza Espanya).

Jornada d’Ocupació Professional per a col·legiats

 

L’Associació Intercol·legial, a la qual pertany el CETOP, participa al Saló BizzBarcelona i enguany organitza una Jornada Ocupacional per a col·legiats, els quals podran tenir entrevistes de feina in situ amb empreses de diferents sectors que cerquen candidats.

Participaran empreses del sector jurídic, social, d’ensenyament i humanitats, d’economia i empresa i d’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica.
D’aquest últim apartat les empreses que cerquen candidats són:

BizBarcelona: la fira de l’emprenedor. Assisteix gratis per ser col·legiat.

La fira d’empreses, emprenedors i autònoms BizBarcelona es el Saló de referència per trobar oportunitats de negoci i solucions per a la creació, creixement i internalització d’empreses i projectes empresarials.

El CETOP amb la col·laboració de L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, ofereix als col·legiats l'oportunitat d’assistir-hi de manera gratuïta.

L’esdeveniment se celebrarà els dies 1 i 2 de Juliol al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (Plaça Espanya).

Subscriure a RSS - BizBarcelona