conveni

Renovació del Conveni entre Gas Natural Catalunya SDG i el CETOP

L'empresa Gas Natural Catalunya SDG ha renovat el conveni de col·laboració amb el Col·legi.

Mitjançant aquest acord, Gas Natural posarà a disposició dels col·legiats informació de les seves ofertes, productes i serveis, per a la consecució d'un desenvolupament energètic sostenible, donarà a conèixer les seves propostes d'energia i eficiència ique el Col·legi us anirà comunicant a través del seu canal informatiu. 

Conveni entre Gas Natural i el CETOP

La companyia Gas Natural Distribución (GND) i el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya han tornat a signar un conveni, gràcies al qual, GND posarà a disposició dels col·legiats informació dels seus serveis i els oferirà assessorament.

Aquest conveni recull també la col·laboració i participació de GND en algunes activitats que organitzarà el CETOP previstes per aquest exercici, com són:

Signatura del conveni entre el CETOP i l’Institut Cartogràfic i Geològic

El passat dilluns 18 de gener va tenir la signatura del conveni de col·laboració entre les dues entitats per a la cessió dels espais de la seu de l’ICGC de Montjuïc per a la celebració de la 3ª edició del Congrés d’Enginyeria Municipal CIM2016, que es celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre.

El degà del CETOP, Xavier Font, i el Director de l’Institut Sr. Jaume Miranda, varen signar el conveni en dites instal·lacions, que tornaran a ser la seu del CIM després de ser-ho en la primera edició del 2012.

Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil - UEM

Dates: 
El 23 d'octubre de 2015
Horari: 
Semipresencial fines de semana / telepresencial
Preu: 
5000€ - Precio especial para colegiados: 4250€

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i la Universidad Europea han establert un conveni per a la realització del Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil amb preus avantatjosos per als col·legiats del CETOP.

Preu 5.000€, preu especial per a Col·legiats 4.250€

Aquest curs s'iniciarà el 23 d'octubre amb les modalitats semipresencial caps de setmana i la modalitat telepresencial.

Més informació: 
https://enginyerscivils.cat/sites/default/files/cursos_fitxers_adjunts/%281804%29_ADAP_GRADO_ING_CIVIL_OCTUBRE_2015.pdf

Curs bàsic de Prevenció i seguretat en matèria d'incendis. Preparació a l'examen oficial

Dates: 
Del 29 d'octubre de 2015 al 25 de febrer de 2016
Horari: 
Dijous de 16 a 20 h
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 39
Preu: 
Col·legiat: 1.16€ Empresa Adherida: 1.490€, General: 1.660€

Gràcies al conveni establert entre el CETOP i el COEIC, els nostres col·legiats poden gaudir d'aquest curs pel mateix preu que els col·legiats industrials.

Aquesta certificació tècnica permetrà obtenir la condició de tècnic habilitat de nivell bàsic, dins l'àmbit de la intervenció municipal prevista a la Llei 3/2010 de 18 de febrer, en el supòsit que el tècnic/a desenvolupi la seva activitat professional en una Entitat Col·laboradora de l'Administració en matèria de prevenció d'incendis.

Formació Superior per a tècnics competents per elaborar Plans d'Autoprotecció

Dates: 
Del 20 d'octubre a l'1 de desembre de 2015
Horari: 
Dimarts de 16 a 20 h
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 39
Preu: 
Col·legiat: 570€, Empresa Adherida: 730€, General: 810€

Gràcies al conveni establert entre el CETOP i el COEIC, els nostres col·legiats poden gaudir d'aquest curs pel mateix preu que els col·legiats industrials.

Auditoria i gestió energètica d'edificis

Dates: 
Del 21 d'octubre al 30 de novembre de 2015
Horari: 
Dilluns i dimecres de 16 a 20 h
Lloc: 
COEIC - Via Laietana, 37 2n
Preu: 
Preu col·legiat: 1.195€, Empresa Adherida: 1.490€, Preu general: 1.785€

Gràcies al conveni establert entre el CETOP i el COEIC, els nostres col·legiats poden gaudir d'aquest curs pel mateix preu que els col·legiats industrials.

L'aprenentatge es basa en un cas real sobre el qual es treballa i que conclou amb la realització d'una auditoria real per part dels alumnes que s'exposa i justifica públicament davant els professors. L'objecte és capacitar als alumnes per a justificar i defensar els criteris utilitzats en la realització de les auditories.

Pàgines

Subscriure a RSS - conveni