enginyeria civil

Informe Euroconstruct: L'enginyeria civil travessa moments de mínims a Espanya

L'enginyeria civil travessa uns moments de mínim volum d'obra promoguda a nivell estatal, la qual segueix estant molt condicionada pels objectius de dèficit.

La taula de salvació del mercat està sent l'obra local que ja es comença a executar com a avançament de les eleccions municipals del 2019. Però les ajudes dels ajuntaments encara resulten insuficients per treure l'exercici 2017 de la zona negativa (-6,4%) i caldrà esperar que l'obra local estigui en ple rendiment el 2018 per aconseguir que l'agregat total creixi un cop més (3,6%).

Curso Adaptación al Grado en Ingeniería Civil - UCAM 2017-2018

Dates: 
Noviembre 2017 - Febrero 2018
Horari: 
clases presenciales viernes por la tarde
Lloc: 
Seu del CETOP (C/ Numancia 95-99, local 5 de Barcelona)
Preu: 
Colegiados 69€/crédito

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya y la Universidad Católica de Murcia tienen establecido un convenio para la realización del Curso de Adaptación al Grado en Ingeniería Civil.

La UCAM, para facilitar el acceso a los actuales ITOP’s al Grado en Ingeniería Civil, según la EESS, una vez aprobado y verificado, ha diseñado este curso específico de adaptación que permite en un cuatrimestre académico cursar todas las materias, en función del número de créditos reconocidos.

Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil - UCAM

Dates: 
Octubre - Febrer 2017
Lloc: 
Seu del CETOP (C/ Numancia 95-99, local 5 de Barcelona)
Preu: 
69€ per crèdit

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya i la Universitat Catòlica de Múrcia tenen establert un conveni per a la realització del Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil.

La UCAM, per facilitar l'accés als actuals ITOP 's al Grau en Enginyeria Civil, segons la EESS, un cop aprovat i verificat, ha dissenyat aquest curs específic d'adaptació que permet a un quadrimestre acadèmic cursar totes les matèries, en funció del nombre de crèdits reconeguts.

Curs Istram Maig 2016

Dates: 
Del 23 al 27 de maig de 2016
Horari: 
Segons el curs
Lloc: 
ETSECCP - Carrer Jordi Girona, 1 (Campus Nord)
Preu: 
130€

El curs ISTRAM és una activitat en que s'ensenya a fer servir Istram Ispol, un programa de disseny de carreteres. Aquest software és eficient i ha estat utilitzat en projectes d’Enginyeria Civil com l’AVE de la Meca. El seu coneixement és molt valorat en empreses de construcció.

A més, en finalitzar el curs rebreu una LLICÈNCIA D'ISTRAM ISPOL de 6 mesos de durada.

Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil - UCAM

El proper divendres 4 de març s'inicia el Curs d'Adaptació al Grau en Enginyeria Civil amb tutories a Barcelona.

Gràcies al conveni establert entre el CETOP i l’UCAM, un any més, el Col·legi col·labora cedint la sala per a la realització de les sessions presencials, que es desenvoluparan tots els divendres de març a maig, de 16:30h a 19:30h.

Per més informació truqueu al 93 439 87 54.

Noves dates - 3a edició del Mòdul 0 de BIM a l'Enginyeria Civil

Dates: 
Del 29 de febrer a l'11 d'abril de 2016
Horari: 
de 17:30h a 20:30h
Lloc: 
Seu del CETOP (C/ Numància 95-99, local 5 de Barcelona)
Preu: 
Colegiados 350€ (hay 4 becas de 175€ para parados del CETOP) No Colegiados: 450€

3a edició M0 Dilluns i dimecres de 17:30h a 20:30h.
Inici curs 29 de febrer. Final 11 d'abril. 10 tardes. (No hi haurà classe els dies 21, 23 i 28 degut a la Setmana Santa)
24 alumnes màxim per curs

Consulta el programa del curs Aplicacions BIM a l'Enginyeria Civil amb el contingut dels dos mòduls generals.

Bonificació del Curs "Aplicacions BIM a l'Enginyeria Civil"

Recorda que es tracta d'un curs total o parcialment bonificable a través de la Fundació Tripartita:

La bonificació per la Fundació Tripartita és un tipus de finançament adreçat a les empreses (s’inclouen despatxos professionals amb treballadors en nòmina) per finançar, part o la totalitat, de la formació dels seus treballadors i treballadores.

Inici dels cursos "Aplicacions BIM a l'Enginyeria Civil"

A la seu corporativa de Gas Natural va tenir lloc el dijous 17 de setembre, la presentació del curs sobre metodologia BIM que organitza el CETOP, amb la col·laboració de BIM Academy, Gas Natural i AjuntamentImpulsa. Aquest curs començarà el dia 20 d’octubre (M0 A) i el dia 16 de novembre (M0 B). El CETOP agraeix a Gas Natural totes les atencions dispensades per a la celebració d’aquesta jornada.

Pàgines

Subscriure a RSS - enginyeria civil