Banc Sabadell

VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

El passat dissabte 16 d'abril, a les 9 h, es donava el tret de sortida a la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, que enguany ha aplegat més de 200 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km (5 km pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En aquesta edició, 20 col·legis i associacions professionals, entre ells el CETOP, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l'esport.

Avantatges exclusius de Banc Sabadell

Gràcies a l’acord de col·laboració que el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya té amb Sabadell Professional, us podem oferir uns avantatges exclusius en la contractació de productes.

  • Compte Expansió PRO
  • Bestreta Nòmina
  • Préstec Inici
  • Finançament Estudis
  • Banca a distancia

El CETOP i Sabadell Professional treballen en PRO dels col·legiats.

Pla de Pensions - Consells per construir ara el seu futur

Planificar la jubilació és una de les qüestions més importants que hem d'afrontar en la vida. Tots esperem gaudir del nostre temps lliure, dedicar-nos plenament a les nostres aficions i, en definitiva, gaudir d'una jubilació feliç i tranquil·la.
A Banc Sabadell, fa molts anys que ajudem els nostres clients a construir el seu futur i li volem oferir alguns consells pràctics sobre l'elecció d'un pla de pensions. Esperem que li sigui útil i ens encantarà rebre’l en qualsevol de les nostres oficines.

La pensió pública és suficient?

Cafè per a professionals i pimes - Banc Sabadell

Finançament amb Valor Afegit.
Problemes de tresoreria?, insolvència de clients?, gestió de cobraments i pagaments?, finançament de inversions?, sap com li afecta el SEPA?

El 25 de novembre podeu participar en aquesta sessió informativa, sobre uns productes financers, que li poden reportar uns avantatges competitius molt interessants per a vostè o per a la seva empresa.

Més informació al document adjunt

Préstec Nòmina

Gràcies a l’acord entre Banc Sabadell i el seu col·lectiu professional, posem a disposició seva productes molt interessants, entre els quals destaquem un préstec amb unes condicions preferents, el Préstec Nòmina. Es tracta d’un préstec que, amb la nòmina domiciliada i una assegurança vinculada, ofereix unes condicions molt especials, dissenyat per afrontar unes despeses imprevistes per molt poc al mes i amb total comoditat.

En destaquem els principals avantatges:

Xerrades sobre Comerç Internacional

Gràcies al conveni establert entre el CETOP i Banc Sabadell, els nostres col·legiats estan convidats a assistir a la següent xerrada.

Avui en dia tothom parla d’exportar, d’importar, de vendre a l’exterior, etc. La nostra Entitat té el propòsit de voler intentar obrir alguna porta a aquelles persones físiques i jurídiques que encara no han començat a veure una via de negoci el tema d’Internacional, en part per desconeixement o por.

Programa BStartup

BStartup és el programa de Banc Sabadell destinat a donar suport als emprenedors perquè el seu projecte es pugui desenvolupar amb les màximes garanties d’èxit. BStartup ofereix:

• 88 oficines especialitzades en startups repartides per tot Espanya. Aquestes oficines poden comprendre millor el seu funcionament i les seves necessitats, i des del coneixement analitzar les seves demandes d’una manera eficaç. A més, aquestes oficines disposen d’un circuit de riscos específic per a les operacions BStartup.

Pàgines

Subscriure a RSS - Banc Sabadell