transport públic

Ja ha arribat a Barcelona el primer autobús articulat 100% elèctric

Fabricat al País Basc, destaca per les solucions avançades en tecnologia i l'estètica audaç. Però el seu punt fort és el medi ambient, ja que no emet cap tipus de contaminant.

Procedent de la fàbrica d'Aduna, a Guipúscoa, aquesta setmana ha arribat al centre operatiu de negoci del Triangle Ferroviari el primer dels quatre autobusos Irizar 100% elèctrics de 18 metres i tecnologia avançada adquirits per TMB. Els altres tres aniran arribant de manera progressiva fins al 29 de juny vinent.

L’AMB reclama al Govern central una llei estatal de finançament del transport públic

  • Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, ha reclamat aquesta solució, des del Foro de las Ciudades, celebrat a Madrid, per blindar les aportacions
  •  L’AMB aposta per potenciar la xarxa metropolitana de transport públic i implementar una mobilitat més sostenible, que implicat una redistribució de l’espai urbà

Ajudes al transport públic per a persones en situació d'atur

Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat a les persones a la recerca de treball, s'ofereix un ajut aplicable a un tipus de títol de transport integrats, unipersonal i de llarga durada.
Es tracta de descomptes de fins al 80% de l'import de la targeta que s'efectuaran sobre la T-TRIMESTRE a Barcelona, i la T-MES a Girona, Lleia i Tarragona.

Per a més informació sobre com obtenir aquests ajuts cliqui aquí.

Subscriure a RSS - transport públic