máster

Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana, entrevista a Xavier Font, degà del Col·legi

AJUNTAMENT IMPULSA.CAT ENTREVISTA A XAVIER FONT,

DIRECTOR DEL MÀSTER EN GESTIÓ, COMPUTACIÓ I ENGINYERIA URBANA I DEGÀ DEL COL·LEGI ECCAT

El TecnoCampus posa en marxa el Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana que s’impartirà a partir del curs vinent al centre de formació permanent del TecnoCampus, HUB4T. Parlem amb el Director d’aquest màster únic a Catalunya i Espanya per a conèixer més detalls.

Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana

Aconsegueix un perfil integrador en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió urbana

  • Dirigit a tots els professionals que vulguin treballar en l’entorn de la gestió de les ciutats sostenibles i els seus serveis fent us de les noves tecnologies de la informació.
  • Et formaràs com a  tècnic amb la capacitat i els mitjans per transformar les ciutats i la seva gestió per fer front als reptes de futur que la societat actual ens planteja.  
  • Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

Acte de presentació del Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana

Aconsegueix un perfil integrador en l'àmbit de l'enginyeria i la gestió urbana

El centre de formació permanent del TecnoCampus, HUB4T, et convida a l'acte de presentació del nou Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana - Títol propi de la Universitat Pompeu Fabra

  • Dia: Dimecres 22 de juny a les 18:30 h
  • Lloc: Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori | Sala d’actes  Avinguda de Josep Tarradellas, 2-6 08029  (Barcelona)
     

Benvinguda

Beques per Màster "Gestió de les Infraestructures"

Com a Membres Col.laboradors de la Fundació Cercle d'Infraestructures, el Col·legi posa a la disposició dels seus col·legiats 2 beques per a realitzar el màster “Gestió de les Infraestructures” que s’impartirà, a partir del proper 14 de gener de 2019, a l’Escola d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona.

Les beques atorgades, cobreixen fins el 30% del preu total de la matrícula.

Màster Universitari en Geoinformació - Curs 2017-2018

Dates: 
de setembre de 2017 al juliol 2018

Aquest màster s'organitza conjuntament entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut Cartogràfic de Catalunya i té dos especialitats, Desenvolupament de Geoaplicacions i Gestió de la Geoinformació.

El màster compren dos quadrimestres, el primer comú (30 ECTS obligatoris) i el segón d'especialització (30 ECTS: 6 obligatoris, 12 optatius, 6 de pràctiques externes i 6 del Treball de Fi de Màster)

Calendari 

1r  Quadrimestre 18/09/17 - 26/01/18 Dill-Dij 16-20 h

2n Quadrimestre 05/02/18 - 13/04/18 Dill-Dij 16-20 h 

Màster Gestió de les Infraestructures

Dates: 
del 09/01/2017 al 22/12/2017
Horari: 
Dl-Dm-Dx de 18h a 21h
Lloc: 
ETSECCP-Barcelona
Preu: 
6.400 Màster 3.200 Postgrau

La col·laboració entre el sector públic i les empreses privades en la provisió, finançament i gestió d'infraestructures, equipaments i serveis mitjançant contractes a llarg termini, s'ha convertit en un dels instruments més poderosos a l'hora de donar respostes als nous reptes.

ESADE CORPORATE MBA - Edició 2016

Dates: 
Inici el 29 de febrer de 2016
Horari: 
Consultar programa
Preu: 
Consultar programa

COLGEOCAT ha tancat un acord de col·laboració amb ESADE, la prestigiosa institució acadèmica internacional de Barcelona amb més de 50 anys d'història, a través del qual els col·legiats del COLGEOCAT podeu participar a la propera edició del seu Corporate Master Business Administration (CMBA) en condicions excepcionals.

Máster en proyecto, construcción y mantenimiento de Infraestructuras e Instalaciones de líneas ferroviarias

Dates: 
Del 10 de marzo de 2016 al 23 de diciembre de 2017
Horari: 
Online
Preu: 
9.720€ (IVA no incluido)

Gracias al convenio establecido entre el CETOP y Structuralia, nuestros colegiados tienen la posibilidad de realizar el siguiente Máster con un descuento.

Consúltalo en más información.

Pàgines

Subscriure a RSS - máster