degà

buildingSMART entrevista al Degà

Què suposa la irrupció del BIM per als Enginyers? És una oportunitat o una barrera?

buildingSMART entrevista al nostre degà per parlar sobre la implantació del BIM i com el treball en col·laboració entre tots els agents aconsegueix una adequada gestió dels recursos, una reducció dels costos i del temps d'execució.

El nostre degà opina que "bimetizar" les dinfraestructuras ha de ser l'objectiu per aconsegueix un desenvolupament més eficient dels projectes constructius durant la seva vida útil, especialment en la seva fase d'explotació i manteniment.

Reflexions del Degà sobre la situació CITOP-CETOP

JA TENIM SENTÈNCIA?, o això sembla.

Com a Degà del col·lectiu que represento, elegit democràticament en les últimes eleccions de març de 2013, i defensor d’un model de gestió col·legial més flexible, dinàmic, compromès i adaptat a la situació actual, crec necessari escriure les següents reflexions davant les últimes actuacions i accions empreses per part del Colegio de Ingenieros Técnicos de Obras Públicas e Ingenieros Civiles envers la nostra institució i la meva persona.

Acte de Graduació i Reconeixements

El degà Sr. Xavier Font i Mach, convidat pel Director de l'Escola, Sr. Sebastià Olivella, ha assistit a l'acte de Graduació i Reconeixements 2013/2014 que, com cada any, es celebra a l'Escola de Camins, en concret a l'Auditori de l'edifici Vèrtex.

Volem felicitar a tots els graduats, a les seves famílies i encoratjar a l'equip de professors per seguir exercint la tasca de formar als futurs professionals en l'àmbit de l´Enginyeria Civil.

Subscriure a RSS - degà