BBConstrumat

Oberta la convocatòria als Premis BBConstrumat 2019

Obert el període d'inscripció dels Premis BBConstrumat que distingeixen les obres i propostes que representen i generen un valor afegit al sector de la construcció.

Novetat: l’edició d’enguany inclou la participació al Technical Corner i al Showroom del Future Arena, en les categories de “Projecte o Servei innovador” i “Producte o Material innovador”.

Signatura del conveni amb BBConstrumat

El passat dia 4 de maig es va renovar el conveni de col·laboració entre el Col·legi i BBConstrumat per a l’organització del IV Congrés d’Enginyeria Municipal.

El conveni va ser signat pel nostre degà, Xavier Font i per la directora del Saló Barcelona Building Construmat, Ione Ruete.

Amb aquest conveni s’estableix el compromís de col·laboració amb la difusió de les activitats, jornades, congressos organitzats pel saló BBConstrumat, com ara els events BBTalks, BBMeetings i BBFuture, i codis gratuïts per als col·legiats

BBConstrumat organitza un congrés sobre renovació urbana a Barcelona

Barcelona Building Construmat Sèries, la nova plataforma de debat i coneixement de Barcelona Building Construmat, el saló de la construcció de Fira de Barcelona, ​​continua amb el seu programa d'activitats amb la jornada 'Innovació i re-novació: de les ciutats als materials' , que tindrà lloc el proper 16 de maig i en la qual representants de diverses ciutats, arquitectes, startups sectorials i analistes de tot el món reflexionaran sobre l'impacte de la innovació en les urbs actuals, fet que propicia que moltes d'elles es trobin ja immerses en un procés de

BBConstrumat llança en 2018 un cicle de debats per analitzar la construcció del futur

Barcelona Building Construmat llança BBConstrumat Series, una nova plataforma de debat i coneixement formada per un ampli programa de xerrades, jornades i trobades professionals en què s'analitzaran les tendències que marcaran el futur de l'arquitectura i la construcció. Amb aquest esdeveniment, totalment inèdit, el saló de Fira de Barcelona ofereix al sector una nova eina per fomentar el debat sectorial en una iniciativa que culminarà el 2019 amb la 21a edició del certamen.

BB Construmat: Hablemos de Innovación, Vivienda Social y Economía Circular

BB Construmat apuesta por el conocimiento y lo hace de la mano de los mejores ponentes nacionales e internacionales.

Pondrá a debate la actualidad del sector, las oportunidades de crecimiento, las últimas tendencias y el futuro de la construcción.

Participa en las conferencias, ponencias y mesas redondas que tendrán lugar durante el salón y que estarán articulados sobre 3 congresos: Innovación, Vivienda Social y Economía Circular.

Congreso de Innovación - 24 y 25 de mayo: Observación, invención, asociación y escalado: 

Subscriure a RSS - BBConstrumat