CIM2016

Les ponències i les presentacions del III Congrés d'Enginyeria Municipal al teu abast

A la sala de congressos de l’Institut Cartogràfic i Geològic de la Catalunya va tenir lloc el III Congrés d’Enginyeria Municipal, organitzat pel CETOP. Les xifres expliquen l’èxit de la trobada ja que 217 tècnics que representaven a 50 municipis varen estar presents a les 39 ponències presentades.

Conveni entre Gas Natural i el CETOP

La companyia Gas Natural Distribución (GND) i el Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya han tornat a signar un conveni, gràcies al qual, GND posarà a disposició dels col·legiats informació dels seus serveis i els oferirà assessorament.

Aquest conveni recull també la col·laboració i participació de GND en algunes activitats que organitzarà el CETOP previstes per aquest exercici, com són:

Signatura del conveni entre el CETOP i l’Institut Cartogràfic i Geològic

El passat dilluns 18 de gener va tenir la signatura del conveni de col·laboració entre les dues entitats per a la cessió dels espais de la seu de l’ICGC de Montjuïc per a la celebració de la 3ª edició del Congrés d’Enginyeria Municipal CIM2016, que es celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre.

El degà del CETOP, Xavier Font, i el Director de l’Institut Sr. Jaume Miranda, varen signar el conveni en dites instal·lacions, que tornaran a ser la seu del CIM després de ser-ho en la primera edició del 2012.

Subscriure a RSS - CIM2016