METGEC

Fes xarxa, col·legia’t!

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya, forma part de la Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC), els quals han engegat una campanya conjunta per difondre la importància de col·legiar-se entre les persones joves, tant enginyers tècnics, graduats en enginyeria com entre l’alumnat que encara estigui cursant els estudis.

L'Enginyeria és un Grau: Set mesures per enfortir la professió d'enginyer

“L’Enginyeria és un grau” es va celebrar el 23 de novembre de 2018. Aquesta jornada va ser organitzada per la METGEC, formada per catorze corporacions, que representen uns 15.000 col·legiats i associats a Catalunya. Entre les seves funcions hi ha la defensa de la professió d’enginyer de manera conjunta i la posada en valor de l’enginyeria davant els empresaris, l’Administració i la societat en general.

Constitució de La Mesa d’Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC)

 

14 COL·LEGIS PROFESSIONALS D’ENGINYERIA PROTAGONITZEN UNA ALIANÇA INÈDITA

Els enginyers sumen forces en una associació

Els col·legis i associacions d’enginyers tècnics i de graduats en enginyeria de Catalunya han formalitzat l’associació METGEC per defensar la professió d’enginyer de manera conjunta i per posar en valor l’enginyeria davant els empresaris, l’administració i la societat en general.

Subscriure a RSS - METGEC