Intercol·legial

Josep Rull rep el Premi de la Intercol·legial pel seu suport als col·legis

La Intercol·legial ha atorgat el Premi Intecol·legial 2018 a l'Hble. Sr. Josep Rull per la seva defensa dels col·legis professionals i de la seva funció social.

El Premi Intercol·legial guardona persones i entitats que hagin destacat per la seva defensa dels col·legis professionals i de la seva funció social.

22 d'abril - VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017

Si t'agrada córrer no et pots perdre la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional!

Reserva la data: dissabte 22 d’abril a les 9 hores a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

La cursa està oberta a la participació dels membres dels col·legis, així com de familiars, amics i els petits de casa. El punt de sortida i arribada se situarà al moll de Mestral del Port Olímpic i té un recorregut de 10 km pels adults i de 5 km pels infants (d'11 a 14 anys).

VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

El passat dissabte 16 d'abril, a les 9 h, es donava el tret de sortida a la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, que enguany ha aplegat més de 200 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km (5 km pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En aquesta edició, 20 col·legis i associacions professionals, entre ells el CETOP, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l'esport.

Els Col·legis professionals inicien una campanya per sumar esforços en defensa dels drets dels refugiats davant l’intent de realitzar devolucions massives

Amb el lema “Vergonya, ni un minut més, per una Europa de les persones”, l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual estan representades més de 100 corporacions de tots els àmbits professionals integrades per més de 250.000 col·legiats i col·legiades, impulsa una campanya per denunciar la situació infrahumana en què es troben les persones refugiades que arriben a sòl europeu.

Trobada d’àmbit jurídic i fiscal de cooperatives a la Intercol·legial

Dates: 
El 22 d'octubre de 2015
Horari: 
De 16h a 19h
Lloc: 
La Intercol·legial (C/ Mallorca, 283 Barcelona)

Trobada-debat que té com a objectius:

• Conèixer les característiques principals del model cooperatiu, tot aprofundint en la seva estructura jurídic-societària
• Conèixer els elements bàsics del procés de constitució d’una cooperativa, en especial d’una cooperativa de serveis, i també dels processos de transformació jurídica de negocis
• Aprofundir en la cooperativa de serveis com a forma ideal “d’unió de negocis”
• Conèixer casos pràctics i generar un diàleg a l’entorn de les potencialitats d’unió de negocis en forma cooperativa

Curs de Fiscalitat per NO professionals

Dates: 
Dissabte 20 de juny de 2015
Horari: 
de 10:00h a 19:00h
Lloc: 
INEFC (Av. de l'Estadi, 12, 08038 Barcelona)
Preu: 
Col·legiats Intercolcat: 50 €

El curs té per objectiu introduir i donar a conèixer la fiscalitat bàsica a empresaris, professionals en general i particulars, que no són experts en fiscalitat però que volen tenir un coneixement del compliment de les seves obligacions fiscals i de les novetats en matèria tributària que poguessin afectar a les seves operacions amb contingut econòmic, tant a nivell particular com a escala professional o empresarial.

Pensat tant per aquells que han iniciat o volen iniciar una activitat professional o empresarial per compte propi.

Contingut:

Reunió de la Sectorial d’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

El passat 18 de maig de 2015, el delegat de Barcelona, Fèlix Belmar, va assistir en representació del Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, a la reunió de la Sectorial d’Enginyeria, Arquitectura i Tècnica de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, en la qual es va plantejar la proposta de realitzar un congrés d’Intercol·legial.

La Intercol·legial denuncia que la liberalització dels serveis professionals prevista a l’Avantprojecte aprovat pel Govern redueix dràsticament les garanties dels ciutadans

Logo intercol·legial

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, considera que l’Avantprojecte de llei de col·legis i serveis professionals que es va aprovar per part del Consell de Ministres i presentat pel ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, el passat divendres  2 d’agost, es convertirà en un greu perjudici per als ciutadans, ja que no preveu suficients garanties sobre la qualitat d’aquells serveis prestats pels professionals.

Subscriure a RSS - Intercol·legial