El Bim és obligatori per a les licitacions públiques d’edificació des del 17 de desembre de 2018 i el proper 26 de juliol de 2019 també ho serà per a les licitacions públiques d’infraestructures.

El Liweb és una aplicació web que facilita de forma àgil la gestió informàtica del llibre d’incidències i permet la substitució del llibre d’incidències en paper.

El 6 de febrer va tenir lloc la primera de les quatre sessions sobre Reflexions metropolitanes per a l’impuls de la mobilitat sostenible, a la qual hi va participar un representant de la Comissió de Mobilitat del Col·legi.

A la revista Theknos del Col·legi d'Enginyers tècnics industrials de Barcelona -

Obert el període d'inscripció dels Premis BBConstrumat que distingeixen les obres i propostes que representen i generen un valor afegit al sector de la construcció.

Què suposa la irrupció del BIM per als Enginyers? És una oportunitat o una barrera?

Ahir, 10 de febrer, La Vanguardia digital va publicar un article sobre la construcció del primer gran túnel per a vaixells del món a Noruega.

Ahir, 5 de febrer de 2019 va sortir publicat en el DOGC Núm. 7803, la següent resolució:

“L’Enginyeria és un grau” es va celebrar el 23 de novembre de 2018.

O
O
O
O
O
O
O
O
O

Avís als usuaris d'Internet Explorer 8 (o inferior)

La versió 8 del navegador Internet Explorer te més de 4 anys, i ja han estat publicades les versions 9 i 10. Actualitzeu-les si voleu veure aquesta web tal i com ha estat dissenyada.

Si sou usuaris del sistema operatiu Windows XP, que te més de 10 anys, no podreu actualitzar-lo. En aquest cas us recomanem que useu altres navegadors com el Firefox, Chrome, Opera... o que canvieu el vostre sistema operatiu (teniu opcions gratuïtes disponibles, com linux).

De totes formes, hem fet alguns retocs perquè la navegació per la web amb IE8 sigui possible, tot i que no la més recomanable.

Subscriure a Front page feed