You are here

Revisió de Projectes BIM en Infraestructures Lineals

Date: 
12, 19, 26 de juny i 3 de juliol
Timetable: 
De 16.00h a 20.30h
Place: 
Sala d’Actes del Col·legi C/Numància 95-99, local 5 de Barcelona
Price: 
Col·legiats: 195€ // Col·legiats aturats – Estudiants 100€ // Inscripció gral. 260€
Organitza: 
Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

Objectiu
L’objectiu d’aquest pla formatiu és el de donar la capacitació necessària per poder desenvolupar el rol de Gestor de projectes en entorns de metodologia BIM i en l’àmbit d’infraestructures.
La formació planteja transmetre el concepte i els beneficis de la metodologia BIM així com l’estat actual de les capacitats que tenen els diferents softwares del mercat que treballen en BIM a l’àmbit d’infraestructures. S’explicaran eines per a la elaboració d’un model coordinat i els processos de revisió, així com també eines per a la comunicació i compartició d’informació. És mostrarà de forma específica i transversal el concepte del Pla d’Execució BIM. (BEP)

Destinataris
El destinatari de la formació es el gestor i coordinador d’obres d’infraestructura, que participi activament en totes les fases de projecte: des de la planificació inicial, desenvolupament del projecte constructiu, i la fase de construcció.

Requisits dels equips informàtics
Els assistents hauran de dur els seus equips informàtics amb les següents característiques mínimes:

  • MÍNIM: Ordinador portàtil d’almenys 6 GB RAM i targeta gràfica d’almenys 1 GB de capacitat. Processadors alineats tipus Intel i5.
  • RECOMENAT: Ordinador portàtil de 16 GB RAM, targeta gràfica de 2GB de capacitat. Processador tipus Intel i7. Disc dur Sòlid SSD de 264 M de capacitat.

Places limitades