You are here

Jornada Presencial - Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats

Date: 
5 de abril de 2019
Timetable: 
De 9 a 17.30 h
Place: 
Sede COLGEOCAT c/Caspe 130. Edif. COACB. 08013 Barcelona
Price: 
30 € quota general - 15 € col•legiats del COLGEOCAT i GRATUÏT pels alumnes del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats
Organitza: 
COLGEOCAT

El proper 5 d’abril en horari de 9 a 18 h, COLGEOCAT organitza una JORNADA PRESENCIAL que s’incorpora a la cinquena convocatòria del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

Aquest jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors. I a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientals, tècnics en caracterització del subsòl, tècnics de l’Administració Pública, responsables de medi ambient en instal•lacions industrials, llicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de l’àmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.

L’objectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària.
Alhora, la jornada esdevé una oportunitat per establir contacte amb els coordinadors dels submòduls i la direcció del curs, i resoldre dubtes.

La jornada comptarà amb les ponències d’empreses del sector, que es gravaran i estaran disponibles posteriorment a la plataforma de formació del curs d’Especialista.

Es pot consultar el programa i tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

El cost de l’assistència és GRATUÏT pels alumnes del curs d’Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats; 15 € col•legiats del COLGEOCAT i 30 € quota general.

Les persones interessades poden gestionar la seva INSCRIPCIÓ a través del següent ENLLAÇ.